KÖPVILLKOR:

Alla priser är i svenska kronor och inkluderar 25% moms.

Frakt:

Alla beställningar skickas med DHL till ditt närmaste Servicepoint. Fraktkostnad är 59 kr. 

Betalningsvillkor:

Det finns tre olika betalningsmöjligheter.

  1. Billmate faktura.Om du väljer att betala med Billmate faktura så tillkommer en avgift om 25kr. Betalningsvillkor är 10 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. För att betala mot Billmate faktura måste du fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.
  2. Billmate betalning med kort eller direktbetalnig via din bank. Efter du har bekräftat din beställning på vår hemsida, blir du skickad vidare till en sida för säker betalning som hanteras via Billmate. För betalning med Payson eller kort tillkommer inga extra kostnader.
  3. Förskottsbetalning via SWISH. Du kan betala för din beställning direkt till vårt SWISH-nummer 123 561 42 01. Ange ditt namn och dirr ordernummer. Beställningen skickas när betalningen har bokförts på kontot.

Reklamation:

Om du har mottagit en felaktiga eller skadade vara har du 14 dagars returrätt från det du har mottagit din beställning. Produkten/produkterna skall returneras i oöppnad förpackning tillsammans med följesedel eller faktura. Om paketet är trasigt vid uthämtning reklamerar du detta direkt till DHL/Posten.

Returrätt:

Om du ångrar din beställning har du 14 dagars returrätt. Du står själv för fraktkostnaden vid retur. Återbetalning görs endast om produkten/produkterna kommer tillbaka i oskadat skick. Leveranskostnaden återbetalas ej.

Leveranstid:

Vi arbetar för att göra leveranstiden så kort som möjligt. Oftast skickas din beställning den dag vi har mottagit beställning alternativt påföljande arbetsdag. Under högtider (september-december) kan utskick av varor ta längre tid (upp till 5 arbetsdagar) på grund av många beställningar. Vi skickar ditt paket med DHL om du inte bor så nära att du vill hämta det själv. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av produkter och lagerförändring.

Outlösta paket

Om du inte hämtar ut ditt paket går det automatiskt tillbaka till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig de kostnader vi får för hanteringen av det outlösta paketet samt frakten.
Vi debiterar minimum 250: – per outlöst paket.